Επιστροφή ειδών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν ή ακόμα και επιστροφή χρημάτων. Για επιστροφές εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής (εφόσον δεν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν), και έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία courier που συνεργάζεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (γενική ταχυδρομική), με κόστος 4 ευρώ, ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εταιρεία της επιλογής σας εφόσον σας συμφέρει περισσότερο. Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

Η διαδικασία είναι απλή:
Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα επιστροφής που περιλαμβάνεται στο δέμα σας, και μην ξεχάσετε να μας υποδείξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό εφόσον επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greciano.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2106123093 10:00-18:00, Δευτέρα έως Παρασκευή
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας.